Reparatie en onderhoud


Zodat uw voertuig volledig gebruiksklaar is.

Onze voertuigen zijn voor lange onderhoudsintervallen ontworpen. Met de motorolieverversing kunt u bij de nieuwe Actros bijvoorbeeld tot voor 150.000 km tijd uitsparen. Des te belangrijker is het om het onderhoud door specialisten in ons wereldwijd en sluitend netwerk van werkplaatsen te laten uitvoeren.
Voor uw Mercedes-Benz vrachtwagen zijn wij de juiste contactpersoon, want wij kennen onze voertuigen het best en helpen u snel. Onze vriendelijke, geschoolde en competente servicemedewerkers houden uw voertuig door regelmatig onderhoud beschikbaar en dus rendabel. Kortom: wij laten uw wielen draaien.

Direct een werkplaatsafspraak maken


Professioneel onderhoudsbeheer - Zowel uw wagenpark als uw zaak blijven in beweging.
Het professionele onderhoudsbeheer zorgt ervoor dat de voertuigen in uw bedrijf niet onnodig werkloos stilstaan. Met behulp van de modernste communicatiemiddelen helpen wij u bij het plannen van de onderhoudswerkzaamheden voor uw beproefde Actros of uw nieuwe Actros, Arocs of Antos met FleetBoard. Desgewenst ontvangt uw Mercedes-Benz servicepartner via de FleetBoard-dienst ‘Service’ alle relevante onderhouds- en slijtagegegevens. Aan de hand van deze informatie stelt uw Mercedes-Benz servicepartner dan een geoptimaliseerde onderhoudsplanning op. Dat is voordelig voor u, want noodzakelijke werkzaamheden kunnen worden gebundeld en de afspraken daarvoor kunnen tijdig worden gepland. U krijgt van het serviceonthaal van Mercedes-Benz degelijke informatie over prijs en termijn, zonder dat u uw voertuig naar de werkplaats moet brengen. Zo kunt u zich op uw kernactiviteit concentreren en beperkt u de stilstandtijden en de kosten door maximale benutting van uw vrachtwagens. Goed om weten: Er worden uitsluitend gegevens geregistreerd, die nodig zijn voor het identificeren van het voertuig en voor de onderhoudsplanning (VIN, km-stand, onderhoudsprognose, slijtagegegevens van de remmen, controleafspraken enz.). Er worden geen gegevens geregistreerd met informatie over de bestuurder, rijtijden, rijstijl, positie of route/lading van het voertuig. De gegevens worden volledig gewist nadat het onderhoud is uitgevoerd, en worden niet aan derden doorgegeven.


Wettelijke inspecties
Bij ons kunt u ook de bij wet voorgeschreven inspecties laten uitvoeren.
Dankzij de wettelijke inspecties in onze werkplaatsen, ook voor een vaste prijs, bent u altijd goed en betrouwbaar onderweg. Uw Mercedes-Benz vrachtwagen komt bij ons op de testbank en wordt aan de nodige controles en nauwkeurige werkingstests onderworpen.


Mercedes-Benz reparatie
Bij Carrosserieschade, lakwerk of het vervangen van voertuigonderdelen – als ongeval schade moet worden gerepareerd, komt u naar de werkplaats. Hier is uw voertuig in handen van specialisten, die dagelijks met de complexe voertuigen werken – en daarom ook het beste vertrouwd zijn met uw Mercedes-Benz truck. Daarnaast kunt u er ook op vertrouwen dat onze servicepartners originele Mercedes-Benz onderdelen volgens de specificaties van de constructeur vervaardigen en de reparatie van zowel uw nieuwe als uw oudere vrachtwagen professioneel aanpakken. Zo draagt de reparatie bij tot het waardebehoud van uw voertuig en zorgt het ervoor dat uw garantie volledig behouden blijft.