Originele onderdelen


Voorzorgen voor uw Mercedes-Benz


Mercedes-Benz originele onderdelen geven u het voordeel van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn onze originele onderdelen bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.


Onnavolgbaar en uniek: nauwkeurige fabrikant gegevens en uitgebreide controles en tests zorgen ervoor dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van Mercedes-Benz aan onze hoge kwaliteitsnormen beantwoordt en volgens de nieuwste stand der techniek is gebouwd. Originele Mercedes-Benz onderdelen herkent u aan de unieke hologram verpakking. Onze uitgekiende logistiek garandeert dat elk benodigd origineel Mercedes-Benz onderdeel zo snel mogelijk voor u bij uw dealer beschikbaar is – als optie ook inclusief montage.


Direct contact 


Originele onderdelen 

Ook wanneer een Mercedes-Benz wat ouder wordt, zijn de meeste onderdelen nog in uitstekende staat. Daarom nemen we elk defect onderdeel van u terug. Als klant ontvangt u daarbij een creditnota voor de waarde van het door u geretourneerde oude onderdeel op uw rekening, goed voor een hersteld en gecontroleerd origineel ruilonderdeel van Mercedes-Benz.


Desgewenst zorgen wij natuurlijk meteen ter plekke voor de montage en demontage. Elk onderdeel dat door ons opnieuw kan worden gerepareerd, spaart de productiekosten van een nieuw onderdeel uit. Een prijsvoordeel tot 50%, dat we onmiddellijk aan u doorgeven.
De originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz vormen voor u een milieuvriendelijke, voordelige en duurzame oplossing voor reparaties met de kwaliteit van nieuwe onderdelen, inclusief de wereldwijde onderdelengarantie.


Voordelen die Mercedes-Benz Originele Ruilonderdelen u bieden:

  • Prijsvoordeel – tot 50% goedkoper dan nieuwe onderdelen
  • Dezelfde uitvoerig geteste kwaliteit als nieuwe Mercedes-Benz Originele Onderdelen
  • betrouwbaarheid op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en prestaties, conform de standaards die voor nieuwe onderdelen gelden
  • wereldwijde garantie, zoals die ook geldt voor in serie geproduceerde onderdelen.