Truck Service Simons, uw partner voor Total Truck Care


Truck Service Simons BV is opgericht in 1998 door Denny Simons. Truck Service Simons BV is een innovatief en dynamisch familiebedrijf met 15 enthousiaste, betrokken en vakkundige medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan al uw bedrijfsvoertuigen.


Truck Service Simons BV groeide al snel uit zijn voegen, daarom zijn we in 2005 verhuisd naar een ruimer pand, gelegen aan de Röntgenweg 14 te Echt. In datzelfde jaar openden we onze tweede vestiging aan de Boven Zijde 7 te Eindhoven. Beide locaties, zeer gunstig gelegen aan de A2, A73 en A67, zijn goed bereikbaar voor onze klanten.


2005 was een bijzonder jaar, naast de verhuizing en de nieuwe vestiging, richtten we ook een aparte BV op voor industriële klanten: Simons Industrial BV Hier kunt u terecht voor onderhoud, reparatie en keuringen van bijvoorbeeld hijskranen, aggregaten, grondverzetmachines, firepacks en heftrucks.


Truck Service Simons BV is tevens gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle trailermerken. De werkzaamheden worden verricht door specifiek opgeleide trailermonteurs. De afdeling Trailer Service heeft een zodanige vlucht genomen dat deze in 2014 een apart pand aan de Röntgenweg 5 heeft betrokken. In 2017 is Truck Service Simons verhuisd naar Fahrenheitweg 20 te Echt.

Wat sinds 1998 onveranderd is gebleven, is dat we kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen werkt Truck Service Simons BV uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en met vakkundig personeel. In onze dienstverlening staan flexibiliteit en betrokkenheid voorop.Direct contact

Indien je vragen hebt dan kan je via onderstaande button direct contact opnemen.


Direct contact opnemen  


Werken bij Simons

Op zoek naar een baan? Bekijk snel onze openstaande vacatures. 


 Bekijk Simons vacatures