Veelgestelde vragen


Wat voor bedrijf is Truck Service Simons? 

Truck Service Simons is een dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in onderhoud, reparatie en andere diensten voor uw bedrijfsvoertuigen in Nederland.


Welke diensten biedt Truck Service Simons aan? 

Truck Service Simons biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder periodiek onderhoud, APK-keuringen, airco service, bandenonderhoud, reparaties en storing diagnose. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring en kennis in het onderhouden en repareren van allerlei soorten bedrijfsvoertuigen.

Waar is Truck Service Simons gevestigd en wat zijn de openingstijden? 

Truck Service Simons is gevestigd in Echt, gelegen in de provincie Limburg. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 22:00 uur en zaterdag van 7:30 tot 17:00.

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? 

U kunt eenvoudig een afspraak maken via de website van Truck Service Simons of telefonisch contact opnemen met het bedrijf.

Kan Truck Service Simons ook een APK-keuring uitvoeren? 

Ja, Truck Service Simons is een erkend APK-keuringsstation en kan de APK-keuring voor uw vrachtwagen uitvoeren. De APK-keuring is verplicht voor vrachtwagens die ouder zijn dan drie jaar.

Kan ik bij Truck Service Simons ook terecht voor het vervangen van banden? 

Ja, Truck Service Simons biedt bandenservice aan, waaronder het vervangen van banden en het uitvoeren van bandenreparaties. Het bedrijf heeft een ruime voorraad aan verschillende soorten banden voor vrachtwagens.

Wat is de gemiddelde wachttijd voor onderhoud of reparatie bij Truck Service Simons? 

De wachttijd voor onderhoud of reparatie bij Truck Service Simons kan variŽren, afhankelijk van de drukte en de omvang van de werkzaamheden. U kunt contact opnemen met Truck Service Simons voor meer informatie over de wachttijd en om uw afspraak in te plannen.

Kan ik bij Truck Service Simons ook terecht voor advies over vrachtwagenonderhoud? 

Ja, de deskundige medewerkers van Truck Service Simons geven graag advies over vrachtwagenonderhoud en kunnen u helpen bij het opstellen van een onderhoudsplan voor uw vrachtwagen. Het bedrijf heeft veel ervaring en kennis

Kan Truck Service Simons ook reparaties aan mijn vrachtwagen uitvoeren op locatie? 

Ja, indien nodig kan Truck Service Simons reparaties aan uw vrachtwagen op locatie uitvoeren. Dit geldt met name voor pechgevallen en noodsituaties.

Kan Truck Service Simons ook zorgen voor het transport van mijn vrachtwagen naar hun werkplaats? 

Ja, indien nodig kan Truck Service Simons het transport van uw vrachtwagen naar hun werkplaats regelen. Dit geldt met name voor gevallen waarin uw vrachtwagen niet meer kan rijden of veilig op de weg kan worden vervoerd.

Biedt Truck Service Simons ook garantie op hun werk? 

Ja, Truck Service Simons biedt garantie op hun werk en de gebruikte onderdelen. Dit betekent dat als er problemen optreden na het onderhoud of de reparatie van uw vrachtwagen, u hierop kunt terugkomen en het probleem kosteloos wordt verholpen.

Kan ik bij Truck Service Simons ook terecht voor het onderhoud en reparatie van aanhangers? 

Ja, naast vrachtwagens biedt Truck Service Simons ook onderhoud en reparatie van aanhangers aan. Het bedrijf heeft de expertise en faciliteiten om diverse soorten aanhangers te onderhouden en repareren.

Biedt Truck Service Simons ook vervangend vervoer aan tijdens het onderhoud of de reparatie van mijn vrachtwagen? 

Ja, indien nodig biedt Truck Service Simons vervangend vervoer aan tijdens het onderhoud of de reparatie van uw vrachtwagen. Dit kan handig zijn als u uw vrachtwagen voor langere tijd moet missen. U kunt bijvoorbeeld een tijdelijke vrachtwagen huren of gebruik maken van een andere vorm van vervangend vervoer.